Uteliv & Barer i Sharm el Sheikh

Vi skräddarsyr ditt äventyr i Egypten

Created with Sketch.

I åratal, har Sharm el-Sheikhs nattliv liv varit koncentrerad till området kring busshållplatsen, där flaggskeppet i nöjeslivet heter ”Pacha”. Precis som i Ibiza är denna Pacha, komplett med den välkända kösrbärs loggan, ”Wild House Parties”, med pulserande technomusik där du kan dansa dig igenom natten till gryningen på det stora utomhus dansgolvet, i simbassängerna eller på de utspridda plattformarna eller avsatserna. ”Pacha Sharm” har tagit kärnan ur Ibiza-körsbäret och blandat upp detta koncept med tusen och en natt. Detta är med andra ord inte för dig med svagt hjärta! Om nu technomusik är inte din kopp thé, kan du alltid fly till närliggande ”Buss-Stop”, Har ytterligare ett dansgolv och DJ, men där musiken snarare är  hip-hop, R & B och pop .
För lite äkta old-time Sharm känsla – fortsätter du till Camel Dive Club. Detta är det klassiska Sharm. Uppfört redan
1986, och även om Camel Dive Club har utvecklats under åren, så har det inte förändrats. Ägaren Hesham och Sameh Gabr har framgångsrikt utvecklat anläggningen ur en tidigare dykklubb med samma namn som överlämnades av Israelerna som lämnade området efter fredsavtalet med egypten. Nu är Camel Dive Club ett väletablerat varumärke som har blivit synonymt med Sharm.
Camel Dive Club & hotell driver ”Camel Bar” där du kan sitta på kuddar till långt in på  småtimmarna och suga på en vattenpipa. Restaurangen Chameleon, är det senaste tillskottet, -en Tandoori, indisk restaurang, som utan tvekan serverar den bästa Indiska maten i Sharm.
Det finns många många fler nattklubbar och uteställen att rekomendera men  ett ställe som bör uppmärksammas av dessa är Headkandi som flera av er har tipsat om.
OBS
Då inga svenska charterarrangörer har resor till Sharm och Dahab i vinter rekommenderar jag Turkish Airlines för biljetter. De har både bra priser och bra flygtider, med ofta korta mellanlandningar i Istanbul och Kairo:

Och… skall du vidare till Dahab, Nuweiba eller Tabah rekommenderar jag att du bokar din transfer transfer via pålitliga och mycket prisvärda Resorthoppa:
.
För Hotell i Sharm el Sheikh:

Lämna ett svar