Restauranger i Makadi

Vi skräddarsyr ditt äventyr i Egypten

Created with Sketch.

I Makadi är det mest All Inclusive hotellen med sina restauranger som gäller. För ett större utbud av restauranger rekommenderar vi en tur till Hurghada.
El Mina
Mycket prisvärd egyptisk fisk och skaldjursrestaurang. Finns både i närheten av basaren i El Dahar och vid Sekalla Square i Sekalla. Prova deras specialitet, El Mina viagra. Observera att restaurangen inte serverar alkohol. Det går dock bra att köpa med sig vin och ta med in till bordet.  Prisnivå: Låg
Bulls steakhouse
Prisvärd restaurang längs Sheraton road, mittemot Marriot Hotell. Bra internationell meny som inkluderar det mesta:
mexikanskt, italienskt, kinesiskt, thai etc. I samma byggnad ligger också European bakery, som har Hurghadas bästa baguetter – perfekt för utflykten!
Prisnivå: Låg
White Elephant
Mycket prisvärd Thai- restaurang i den nya marinan med trevlig atmosfär.
Prisnivå: Låg
Little Buddha
Ingår i den kända kedjan Buddha Bar som startade i Paris. Internationell meny, känd för sin goda sushi. En härlig restaurangupplevelse i trevlig miljö med läcker inredning. Ligger bredvid Siva Grand Beach Hotel i New Hurghada.
Prisnivå: Medel
Mafia
Trevlig italiensk restaurang, som ligger intill hotell Siva
Grand Beach i New Hurghada.
Prisnivå: Låg
Pita Sphinx
Liten familjeägd restaurang som ligger på en tvärgata bakom McDonalds i Sekalla. God egyptisk mat till riktigt bra priser. Prova deras hemgjorda pitabröd!
Prisnivå: Låg
Radichio
Italiensk restaurang av riktigt hög klass som ligger i Grand Mall, mittemot Grand Hotel i New Hurghada. Fantastisk pasta! Ett bra val för dig som är kräsen.
Prisnivå: Medel
Tuscany
Restaurang med en mer sofistikerad atmosfär, som serverar otroligt goda rätter från det italienska och internationella köket. Lite dyrare restaurang, men absolut värd att prova. Ligger inne på hotell Marriott. Fråga i receptionen. Bordsreservation kan behövas.
Prisnivå: Medel
Thai Garden
Exklusiv Thai- restaurang vid Siva Grand Beach i New Hurghada. Vällagad mat i trevlig miljö.
Prisnivå: Medel
Mumbai
Riktig bra indisk restaurang med både kötträtter och vegetariskt på menyn. Ligger utanför Grand Resort Hotel.
Prisnivå: Låg
Mandarin
Libanesisk restaurang med goda mezerätter. Ligger vid Siva Grand Beach i New Hurghada.
Prisnivå: Låg
Moby Dick
Internationell meny med egyptiska priser. Prova på deras specialitet, kamelstek. Ligger i Sekalla i närheten av butiken Cotton House.
Prisnivå: Låg
B’s in the Marina
Fin restaurang med internationell meny och god service. Prova specialiteten, kamelstek med chokladsås. Ligger i den nya marinan i Sekalla.
Prisnivå: Medel
El Gaucho
Argentinsk köttrestaurang med rikliga portioner och rustik inredning. Prova deras T-benstekar eller faijtas. Ligger i Grand Mall, mittemot Grand Hotel i New Hurghada.
Prisnivå: Medel