Nöjesliv i Makadi

Vi skräddarsyr ditt äventyr i Egypten

Created with Sketch.

 
Kvällsunderhållning anordnas av de flesta hotellen. Några diskotek ligger i anslutning till hotellen. Egypten har inte samma röjiga nattliv som turistorterna vid Medelhavet, men det finns ett hyfsat utbud av barer och diskotek. Det bästa nattlivet hittar du i Sekalla i Hurghada. Diskoteken öppnar vanligtvis runt kl. 22.00.
Little Buddha
Trendig restaurang och lounge, som ofta arrangerar stora event med kända DJ:s. Vid den 45 meter långa bardisken kan du prova drinkar från hela världen. Ligger bredvid Siva Grand Beach Hotel i New Hurghada.
Friends Bar
Trevlig bar i den nya marinan i Sekalla. Har ofta live- musik på kvällen.
Egyptiska caféer
Ett populärt kvällsnöje, inte minst bland egyptierna själva, är att sätta sig på ett egyptiskt café, eller coffeeshop (Ahwa) som man säger här. Oftast sitter man på mattor på sanden och blir serverad te eller kaffe och en vattenpipa. Vattenpiporna kan beställas i en mängd olika smaker. I Hurghada finns gott om coffeeshops, framför allt i Sekalla. Prova gärna Alibaba eller El Arabi.
Papas Beach Club
Trendig lounge/ bar/ diskotek som ligger i den nya marinan i närheten av Papas Bar. Hed Kandi anordnar ofta stora
event med kända DJ:s, men fungerar också som restaurang med en omfattande, europeisk meny dagtid. Mot avgift kan du få tillgång till strandklubben och stranden.
Papas Bar
En av Hurghadas mest populära barer, som ligger i den nya marinan i Sekalla. Har ofta live- musik och karaoke.
Havanna Club
Populärt uteställe i närheten av Sunrise Garden Beach hotell i New Hurghada. Mestadels östeuropeiska gäster.
White Beach
Lounge/bar/diskotek som ligger ner mot stranden i Sekalla på Sheraton road. Fungerar dagtid som beachclub. Mot avgift kan du få tillgång till strandklubben och stranden