Är nu åter i Egypten och skräddarsyr era utflykter.

Vi skräddarsyr ditt äventyr i Egypten

Created with Sketch.

Är nu åter i Egypten och skräddarsyr era utflykter.

Nu har säsongen just börjat och själv har jag just återvänt till Kairo från ökenklostren i egyptens östra öken. Vi som reste var en grupp på 15 personer från svenskakyrkan och tillsammans fick vi besöka den lokala kristna kyrkan. Spännande möten. Vi passade även på att bada i Rödahavet där vi fick sällskap at ett gäng vilda delfiner som brukar hålla till vid det hotell som jag använder. Efter en sanbb tur till Gamla Kairos koptiska kyrkor har nu gruppen lämnat mig för nästa engagemang.
Just nu har jag ett par Nilenkryssningar, en familjeseglats med fellucka på Nilen, samt ett par fisketurer på Nassersjön inplanerade. Den 13 Oktober bär det av på en tvåveckors ”textil-safari” tillsammans med den tidigare textil lektorn Christina Rinaldo. Denna resa tar oss via Kairo och Alexandria ut till öknen – till Siwa och Bahariyya Oaserna.
Om du skall till Egypten i vinter och vill uppleva något speciellt så får du gärna höra av dig så skräddarsyr jag ett utflyktsprogram. Själv har jag bott och arbetat med resor och konferenser här i egypten de senaste 10 åren.
Välkomna till ett underbart land!
Jag kan nås på e-post: egyptenguiden@gmail.com, eller (då jag är uppkopplad) via SKYPE: ”lundinorient”.
// Johannes
 

(Som står längst upp till vänster i bild)

 
 
 

Lämna ett svar