Tips Hurghada: Barer och partyliv

Hurgahda har ett stort och varierat utbud av klubbar barer Här får du tips på några favoriter:   1. Alf Layla wa Layla är stället där Tusen och en Natt […]
Hurgahda har ett stort och varierat utbud av klubbar barer Här får du tips på några favoriter:

 

1. Alf Layla wa Layla är stället där Tusen och en Natt möter Las Vegas: en kitschig blandning av färgglada kupoler och valv där du kan äta middag medan du tittar på en lika osannolik magdans show.

2. Black Out Disco är ett av de mest populära discona i stan, Black Out är känd för sina Ibiza-inspirerade skumpartyn och de alltid lika populära Ladys Nights.

3. Liquid Lounge är en soft bar på stranden mitt emot El-Tabia hotell. Varierade underhållningsprogram som ständigt byts ut – titta efter flygbladen som delas ut överallt i stan.

4. Papas Bar är själva navet i Hurghadas uteliv, ett mycket populärt ställe fyllt med dykinstruktörer och andra utländska medborgare, vilket ger stället en hög puls och en trevlig atmosfär.

5. Papas Beach Club är som klippt och skuret för dig som vill bli full och dum! Papas Beach Club ligger som namnet antyder på stranden och stoltserar med kända DJ: s från Europa som ser till att hålla stämningen på dansgolvet i topp, under de regelbundna festkvällarna

6. Papas II Papas II är en mysig pub med mörk träinredning, kall öl och livemusik flera kvällar i veckan. Programmet är varierat och uppdateras ständigt.

 

Fråga oss om resor till Egypten

Kommentar