Nöjesliv i El Gouna

El Gouna har ett begränsat nattliv. Visst finns det barer och några få nattklubbar, men överlag är detta en väldigt lugn semesterort. De flesta hotell har ofta aktiviteter av olika slag på kvällarna. […]

El Gouna har ett begränsat nattliv. Visst finns det barer och några få nattklubbar, men överlag är detta en väldigt lugn semesterort.

De flesta hotell har ofta aktiviteter av olika slag på kvällarna. Till exempel orientaliska shower, disko, karaoke
etc. Vill du ha mer ”röj” är det inte mer än ca 30 minuters taxiresa in till Hurghada. Här finns ett betydligt större utbud av barer och nattklubbar.

Sand Bar

En holländsk-/italienskägd bar/grill som ligger downtown och hör till El Gounas trevligaste. Träinredning, handgjorda möbler, antika lampor och bra musik skapar en riktigt mysig atmosfär. Här serveras öl, vin, cocktails, drinkar och även en barmeny för den hungrige.

El Tayabeen Café

Traditionell, egyptisk coffeeshop som ligger downtown. Här kan du avnjuta en sisha (vattenpipa) och en kaffe på lokalt vis.

El Diwan 

Mysig coffeeshop nere i marinan med utsikt över havet och båtarna. Även här serveras sishas (vattenpipor), kaffe och te.
Palladium

El Gounas bästa nattklubb, alla kategorier. Stället är byggt som en amfiteater och ligger direkt på stranden. Vissa kvällar är det ”special night” med olika teman och DJ:s från Kairo och Europa. Bra stämning, bra musik, bra service och riktigt häftig miljö. Kom efter kl. 22.00.

Läs mer om El-Gouna i Egypten