Restauranger i Makadi

I Makadi är det mest All Inclusive hotellen med sina restauranger som gäller. För ett större utbud av restauranger rekommenderar vi en tur till Hurghada. El Mina Mycket prisvärd egyptisk […]

I Makadi är det mest All Inclusive hotellen med sina restauranger som gäller. För ett större utbud av restauranger rekommenderar vi en tur till Hurghada.
El Mina
Mycket prisvärd egyptisk fisk och skaldjursrestaurang. Finns både i närheten av basaren i El Dahar och vid Sekalla Square i Sekalla. Prova deras specialitet, El Mina viagra. Observera att restaurangen inte serverar alkohol. Det går dock bra att köpa med sig vin och ta med in till bordet.  Prisnivå: Låg

Bulls steakhouse

Prisvärd restaurang längs Sheraton road, mittemot Marriot Hotell. Bra internationell meny som inkluderar det mesta:
mexikanskt, italienskt, kinesiskt, thai etc. I samma byggnad ligger också European bakery, som har Hurghadas bästa baguetter – perfekt för utflykten!

Prisnivå: Låg

White Elephant

Mycket prisvärd Thai- restaurang i den nya marinan med trevlig atmosfär.

Prisnivå: Låg

Little Buddha

Ingår i den kända kedjan Buddha Bar som startade i Paris. Internationell meny, känd för sin goda sushi. En härlig restaurangupplevelse i trevlig miljö med läcker inredning. Ligger bredvid Siva Grand Beach Hotel i New Hurghada.

Prisnivå: Medel

Mafia
Trevlig italiensk restaurang, som ligger intill hotell Siva
Grand Beach i New Hurghada.

Prisnivå: Låg

Pita Sphinx

Liten familjeägd restaurang som ligger på en tvärgata bakom McDonalds i Sekalla. God egyptisk mat till riktigt bra priser. Prova deras hemgjorda pitabröd!

Prisnivå: Låg

Radichio

Italiensk restaurang av riktigt hög klass som ligger i Grand Mall, mittemot Grand Hotel i New Hurghada. Fantastisk pasta! Ett bra val för dig som är kräsen.

Prisnivå: Medel

Tuscany
Restaurang med en mer sofistikerad atmosfär, som serverar otroligt goda rätter från det italienska och internationella köket. Lite dyrare restaurang, men absolut värd att prova. Ligger inne på hotell Marriott. Fråga i receptionen. Bordsreservation kan behövas.

Prisnivå: Medel

Thai Garden
Exklusiv Thai- restaurang vid Siva Grand Beach i New Hurghada. Vällagad mat i trevlig miljö.

Prisnivå: Medel

Mumbai

Riktig bra indisk restaurang med både kötträtter och vegetariskt på menyn. Ligger utanför Grand Resort Hotel.

Prisnivå: Låg

Mandarin

Libanesisk restaurang med goda mezerätter. Ligger vid Siva Grand Beach i New Hurghada.

Prisnivå: Låg

Moby Dick

Internationell meny med egyptiska priser. Prova på deras specialitet, kamelstek. Ligger i Sekalla i närheten av butiken Cotton House.

Prisnivå: Låg

B’s in the Marina

Fin restaurang med internationell meny och god service. Prova specialiteten, kamelstek med chokladsås. Ligger i den nya marinan i Sekalla.

Prisnivå: Medel

El Gaucho
Argentinsk köttrestaurang med rikliga portioner och rustik inredning. Prova deras T-benstekar eller faijtas. Ligger i Grand Mall, mittemot Grand Hotel i New Hurghada.

Prisnivå: Medel

 

Fråga oss om resor till Egypten

Kommentar